Hakkımızda

İbn Haldun Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (İHSEM) 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’na bağlı olarak önlisans, lisans ve lisansüstü öğretim programları dışında kalan alanlarda sürekli öğrenim anlayışıyla ve yüksek standartlarda eğitim vermek üzere kurulmuştur.

Üniversitemizin küresel kimliği ve yüksek standartlarda bilimsel eğitim vizyonu İHSEM tarafından düzenlenen eğitim programlarımıza yansıtılmakta, teorik eğitime pratik uygulamalar dahil edilerek katılımcıların bilgi ve becerileri seviyelerinde artış ve kariyer gelişimine katkı sağlanmaktadır.

Özel ve kamu kuruluşları ile ulusal ve uluslararası düzeyde düzenlenen eğitim programları, kurslar, seminer ve konferanslar kurumların ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda oluşturulmaktadır. Kurumlara maksimum fayda sağlamayı hedefleyen eğitimlerde akademik kadromuz ile teorik bilgi düzeyi artırılmakta,  konunun uzmanları tarafından uygulama eğitimleri ile teorik bilgiler birleştirilmektedir.

Kişisel gelişim, meslek edindirme ve beceri eğitimlerimiz ilgi alanlarına göre tüm halkımızın katılabileceği güncel eğitimlerden oluşmaktadır. Teknik alanlarda uzmanlık sağlayan eğitimlerin yanı sıra kısa eğitimler gündemde olan konuların üzerinde yoğunlaşan eğitimlerimiz düzenlenmektedir.

Eğitimlerimiz Bakırköy Yerleşkemizde, Taş Mektep’te gerçekleştirilmektedir.